Passa al contingut principal

Taller de centres de Nadal 2018

Ahir dissabte 1 de desembre va tenir lloc el taller de centres nadalencs, algunes ja ho coneixeu d'altres anys i per altres aquest any ha segut novetat... però dona igual perquè Neus cada vegada va innovant i no es repeteix mai.

Com sempre ens va oferir una gran varietat de centres, molt vistosos, de diferents colors, formes, etc.  però tots molt bonics.

De nou, moltes felicitats Neus!!, per aquesta tarde tan entretinguda.

A les que no hagueu assistit mai us animem que el pròxim any ho féu, perquè no és el mateix veure les fotografies que veure l'elaboració pas a pas. I al mateix temps podeu ser una de les afortunades.

Moltes felicitats també a les guanyadores del sorteig d'aquest any. 
I gràcies a totes les assistents.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.