Passa al contingut principal

El blog



Benvingudes i benvinguts al nostre blog


Esperem que aquest lloc faci de via de comunicació i ens apropi encara més a totes vosaltres.


Que hi podeu trobar?


En principi un dels objectius principals del blog és donar a conèixer l’associació, tot i amb això, podeu trobar molta més informació, en relació als serveis que oferim, a tot el que fem durant el transcurs de l'any, a les activitats proposades, així com els horaris i lloc on es fa cada cosa. 

A més a més, podeu trobar publicacions de treballs fets o no, dins de les activitats de l’associació, receptes, curiositats de l’entorn, i moltes més coses que anirem pensant, que us poden resultar interessants.

Per a navegar per dins del blog, ho podeu fer mitjançant el menú principal, on surten les pestanyes; d’Inici, Qui som, La junta, Què fem, Calendari, El blog, i Contacte. D’altra banda, a la part superior-esquerra trobareu una icona amb tres ratlletes, clicant d’amunt accedireu al menú secundari on trobareu més informació.

Animeu-vos a fer algun comentari o suggeriment, totes les vostres participacions ens poden ajudar per a millorar el blog. Com podeu vore al final de cada publicació hi ha un espai per comentar alguna cosa de cada una d’elles. Però a nivell més general ho podeu fer també, a través de la pàgina de contacte. 

Volem que aquest blog sigui un espai participatiu, un lloc on totes les sòcies puguin oferir idees, i contingut. Per tant ja ho sabeu, si us interessa aportar les vostres pròpies receptes, treballs, labors, pintures, fotografies o el que sigui, només us heu de posar en contacte amb nosaltres.

També podeu publicitar-vos per mitjà del nostre blog, és a dir, si alguna de vosaltres vol anunciar o donar a conèixer el vostre negoci o projecte, no dubteu amb contactar amb nosaltres. 



Us agradaria que alguna idea vostra sortís publicada en aquest blog?

Doncs endavant!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs 2021-2022

Amb l'arribada de l'estiu parem les activitats fins a setembre i octubre. Ho celebrem amb un dinar al parc i un poc de música després, que sempre va bé! Ja portavem dos anys sense poder-ho celebrar i ja en teniem ganes... Ara us esperem també el dia de la Dona a les Festes Majors, ja us anirem informant... T'agradaria millorar la teva escriptura o el teu parlar en català? Apuntat trucant per telèfon 652995158 / 680786183 Aquest curs de català fàcil està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar l'idioma, no importa l'edat ni els coneixements previs que tinguis, ni que siguis catalanoparlant o castellanoparlant, només fa falta ganes d'aprendre. Per apuntar-te trucar per telèfon. Proposta de viatge   Sortida a al matí direcció Barcelona. Arribada i visita amb guia oficial al Barri Gòtic   Dinar en restaurant de Barcelona amb el següent menú : Canelons, Rodó de Llom Ibèric amb guarnició, Crema Catalana, Vi Solera del Penedès i aigua mineral.  

Taller de centres de Nadal

Espectaculars com sempre!... Aquest any en més ganes! després d'un any sense poder gaudir d'aquest taller que tant ens agrada a totes. Gràcies Neus! per aquesta tarde tant maravillosa que hem compartit. I després de la demostració ha arribat l'hora del sorteix... Felicitats a les agraciades!

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi