El blogBenvingudes i benvinguts al nostre blog


Esperem que aquest lloc faci de via de comunicació i ens apropi encara més a totes vosaltres.


Que hi podeu trobar?


En principi un dels objectius principals del blog és donar a conèixer l’associació, tot i amb això, podeu trobar molta més informació, en relació als serveis que oferim, a tot el que fem durant el transcurs de l'any, a les activitats proposades, així com els horaris i lloc on es fa cada cosa. 

A més a més, podeu trobar publicacions de treballs fets o no, dins de les activitats de l’associació, receptes, curiositats de l’entorn, i moltes més coses que anirem pensant, que us poden resultar interessants.

Per a navegar per dins del blog, ho podeu fer mitjançant el menú principal, on surten les pestanyes; d’Inici, Qui som, La junta, Què fem, Calendari, El blog, i Contacte. D’altra banda, a la part superior-esquerra trobareu una icona amb tres ratlletes, clicant d’amunt accedireu al menú secundari on trobareu més informació.

Animeu-vos a fer algun comentari o suggeriment, totes les vostres participacions ens poden ajudar per a millorar el blog. Com podeu vore al final de cada publicació hi ha un espai per comentar alguna cosa de cada una d’elles. Però a nivell més general ho podeu fer també, a través de la pàgina de contacte. 

Volem que aquest blog sigui un espai participatiu, un lloc on totes les sòcies puguin oferir idees, i contingut. Per tant ja ho sabeu, si us interessa aportar les vostres pròpies receptes, treballs, labors, pintures, fotografies o el que sigui, només us heu de posar en contacte amb nosaltres.

També podeu publicitar-vos per mitjà del nostre blog, és a dir, si alguna de vosaltres vol anunciar o donar a conèixer el vostre negoci o projecte, no dubteu amb contactar amb nosaltres. Us agradaria que alguna idea vostra sortís publicada en aquest blog?

Doncs endavant!!

Comentaris

Entrades populars