Passa al contingut principal

El blog



Benvingudes i benvinguts al nostre blog


Esperem que aquest lloc faci de via de comunicació i ens apropi encara més a totes vosaltres.


Que hi podeu trobar?


En principi un dels objectius principals del blog és donar a conèixer l’associació, tot i amb això, podeu trobar molta més informació, en relació als serveis que oferim, a tot el que fem durant el transcurs de l'any, a les activitats proposades, així com els horaris i lloc on es fa cada cosa. 

A més a més, podeu trobar publicacions de treballs fets o no, dins de les activitats de l’associació, receptes, curiositats de l’entorn, i moltes més coses que anirem pensant, que us poden resultar interessants.

Per a navegar per dins del blog, ho podeu fer mitjançant el menú principal, on surten les pestanyes; d’Inici, Qui som, La junta, Què fem, Calendari, El blog, i Contacte. D’altra banda, a la part superior-esquerra trobareu una icona amb tres ratlletes, clicant d’amunt accedireu al menú secundari on trobareu més informació.

Animeu-vos a fer algun comentari o suggeriment, totes les vostres participacions ens poden ajudar per a millorar el blog. Com podeu vore al final de cada publicació hi ha un espai per comentar alguna cosa de cada una d’elles. Però a nivell més general ho podeu fer també, a través de la pàgina de contacte. 

Volem que aquest blog sigui un espai participatiu, un lloc on totes les sòcies puguin oferir idees, i contingut. Per tant ja ho sabeu, si us interessa aportar les vostres pròpies receptes, treballs, labors, pintures, fotografies o el que sigui, només us heu de posar en contacte amb nosaltres.

També podeu publicitar-vos per mitjà del nostre blog, és a dir, si alguna de vosaltres vol anunciar o donar a conèixer el vostre negoci o projecte, no dubteu amb contactar amb nosaltres. 



Us agradaria que alguna idea vostra sortís publicada en aquest blog?

Doncs endavant!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Feliç Any Nou

Mai t'adormis sense un somni ni t'aixequis sense un motiu. Aprofita cada moment  com si fos el més important i que mai et falti ni un somriure ni una il·lusió.   Recorda que cap dia s'assembla a un altre i que ningú s'assembla a tu; que només hi ha una persona capaç de fer-te feliç per a tota la vida, i aquesta persona ets tu mateix.  Si hi ha gent que vol entrar en la teva vida, que entri!.  Si hi ha gent que vol sortir, que surti!.  Però que no es quedin a la porta, perquè molesten als que volen entrar...  Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que ha acabat i oblida't de la resta ...... tant de bo aquests somriures es multipliquin per 2014... i a profita cada moment d'aquest nou any com si fos l'últim!.                 FELIÇ  2014  !                                                                      

Taller de cuina Nadalenca

Avui hem gaudit del taller de cuina amb la companyia de Vanesa Bustos i totes les sòcies assistents. Gràcies a totes les que ho heu fet possible i especialment gràcies a tu Vanesa, per compartir amb nosaltres part de la teua experiència amb aquestes receptes. Ens ha agradat molt i ben segur que en aquests Nadals estaràs un poquet present a la nostra cuina. Ha estat un plaer! Esperem repetir-ho més endavant... Receptes

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi