Passa al contingut principal

Taller de centres de Nadal


En aquestes dates que tant ens agrada adornar la casa per a les Festes Nadalenques... una tarde demostrativa, veien pas a pas com crear deu centres (variats tots ells, en colorit, tipus de material, etc.) és meravellós. Com sempre ens ho hem passat genial!, amb Neus i la seua creativitat, a més a més, aquest any hem tingut joves ajudants.
Esperem poder repetir-ho molts anys més!
I en acabar, sorteig dels centres... Felicitats a les afortunades!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MASCOTES PUNTAIRES

Les puntaries del nostre taller són tant eficients que fins les nostres mascotes aprenen a fer punta al coixí.

Trobada d'associacions de dones del Montsià

El passat dia 30 de juny es va celebrar la provada general de dones del Motsia aquest any els ha tocat organitzar la festa a Masdenverge , la nostra associació com tots els anys hem assistit , es va fer l'ofrena per als pobres com ja és costum i després d'un bon dinar a ballar , vam passar un bon dia i esperem poder assistir any rere any a aquestes tobadas que és l'única ocasió on ens podem reunir totes les associacions de la nostra comarca .

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi