Passa al contingut principal

Taller de cuina Nadalenca


 El passat dissabte dia 10 vam gaudir del taller de cuina Nadalenca, taller que anem repetint cada any, per la gran acceptació que té... la veritat que en aquestes dates a totes ens agrada agafar alguna idea que ens puga ajudar a l'hora de pensar els nostres menús per aquestes Festes.

Aquesta és la segona vegada que ho fem en Vanessa Bustos i molt bé! Esperem poder fer algun altre taller amb ella i anar descobrint receptes i tècniques noves...
Gràcies, Vanessa! i gràcies també a totes les assistents!

En aquesta ocasió ens ha fet una demostració dels seguents plats:
  • Galetes de pasta de full i bacallà
  • Romesco de rap i gambes
  • Pinya rostida amb espècies
 Si voleu saber més, feu clic a l'enllaç  👉           Receptes





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Xerrada sobre alimentació

El dia 9 de febrer la Sta. Lara Forcadell ens va oferí una xerrada , de com arribar a la menopausa i mantenir una bona salut tot i fent esport. La xerrada va ser molt amena, amb molta assistència, i participació de totes del socies.

TROBADA DE PUNTAIRES

Un any més tenin el plaer de convidar-vos a la nostra XI Trobada de puntaires, que tindrà lloc el dia 9 de Maig, ho selebrarem conjuntament amb la Fira Gastronómica. Esperem la vostra visita.