Passa al contingut principal

Santa Àgata 2020

 

Un any més hem celebrat la festa de Sant Àgata, aquesta vegada el diumenge nou de febrer, primer hem anat a l'església per assistir a la Missa dedicada a la Santa Patrona i després hem continuat la festa en un dinar al restaurant Xaloc. Com sempre ens ho hem passat molt bé! i per tant esperem poder-ho celebrar per molts anys més totes juntes. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fira Gastronòmica

 Com tots els anys la nostra associació ha participat a la fira gastronòmica  que se celebra al mes de maig aquest any hem exposat una petita mostra                            dels treballs que es realitzen al nostre taller de patchwork.

ARTESANIA EN CERA D`ABELLA

El dia 1 de Març al nostre local, la Sra. Mª Teresa, una gran experta en apicultura, ens va donar a conèixer o recordar els sistemes tradicionals d`obtenció de cera d`abella per fer espelmes i altres coses. La Sra. Mª Teresa artesana en cera d`abella, ens va explicar tot el proces que fan les abelles, començant amb el nectar de la flor, fins la mel , i tots el seus derivats.

cuina nadalenca

El dissabte dia 19 de desembre a les 5 de la tarde al nostre local,es farà una demostració de cuina nadalenca.Enguany hi hauran alguns canvis: en contactat amb una escola d´hostaleria els quals es cuidaran de fer una demostració i degustació d´uns plats originals per nadal. Esperem que esta decisió sigui al gust de totes .