Passa al contingut principal

Curs 2021-2022



Amb l'arribada de l'estiu parem les activitats fins a setembre i octubre. Ho celebrem amb un dinar al parc i un poc de música després, que sempre va bé! Ja portavem dos anys sense poder-ho celebrar i ja en teniem ganes...
Ara us esperem també el dia de la Dona a les Festes Majors, ja us anirem informant...



T'agradaria millorar la teva escriptura o el teu parlar en català?
Apuntat trucant per telèfon 652995158 / 680786183

Aquest curs de català fàcil està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar l'idioma, no importa l'edat ni els coneixements previs que tinguis, ni que siguis catalanoparlant o castellanoparlant, només fa falta ganes d'aprendre. Per apuntar-te trucar per telèfon.



Proposta de viatge

 Sortida a al matí direcció Barcelona.

Arribada i visita amb guia oficial al Barri Gòtic

 

Dinar en restaurant de Barcelona amb el següent menú :

Canelons, Rodó de Llom Ibèric amb guarnició, Crema Catalana,

Vi Solera del Penedès i aigua mineral.

 

A l'hora acordada, sortida cap al Teatre Victoria per a assistir a les 17h. a la comèdia musical Billy Elliot”  

“La història es desenvolupa en plena vaga minera en una localitat al nord d'Anglaterra. Billy Elliot és un adolescent, fill i germà de treballadors miners, que en començar les lliçons de boxa s'adona que la seva veritable passió és el ballet.”

 

PREU PER PERSONA: 105€

Grup mínim de 50 places

El PREU INCLOU:

- Transport en autocar

- Visita guiada al Barri Gòtic

- Dinar en restaurant

- Entrada al teatre, zona anfiteatre

 

 Per a apuntar-se i pagar passar per la gestoria Vanessa.

Termini per a fer-ho fins al dia 22 de febrer.







Curs 2021 - 2022

4º trimestre 2021

TALLER DE CUINA

Dissabte 11 de desembre a les 16,30 h. al Pavelló Polivalent

Taller de cuina amb la col·laboració de Vanesa Bustos

TALLER DE CENTRES DE NADAL

Dissabte 18 de desembre a les 16,30 h. al Pavelló Polivalent

Taller demostració de centres de Nadal a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus) Es sortejaran els centres


Hem començat el curs en algunes activitats que ja es feien altres anys, com el taller de costura, el de patchwork i el de boixets o punta de coixí. Anirem introduint més coses, de moment estem preparant les classes de català i angles, el tait-xi, algun viatge i més coses... Us anirem informant!
 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Taller de centres de Nadal

Espectaculars com sempre!... Aquest any en més ganes! després d'un any sense poder gaudir d'aquest taller que tant ens agrada a totes. Gràcies Neus! per aquesta tarde tant maravillosa que hem compartit. I després de la demostració ha arribat l'hora del sorteix... Felicitats a les agraciades!

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi