Passa al contingut principal

Cuina de NadalUn any més i com ja és costum a la nostra entitat, ens han visitat al local de la nostra associació els cuiners de la reconeguda escola d'hostaleria de Tortosa i ens han ensenyat a cuinar uns plats que podem  preparar en aquestes festes nadalenques.
Aquest any ens han preparat de primer plat salpicó  de marisc, de segon llom al raïm i per postres timbal de crema d'ametlles, després hem pogut fer una degustació de tots els plats entre totes les assistents i podem dir que estava tot boníssim, esperem que l'any entrant ens sigui possible tornar a fer aquesta demostració.
Donem les gràcies a totes les sòcies per la vostra assistència i pel suport que ens doneu.


                                                              LA JUNTA
Salpicó de marisc


Llom al raïm

Timbal de crema d'ametlles


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.