Passa al contingut principal

Cuina de Nadal







Un any més i com ja és costum a la nostra entitat, ens han visitat al local de la nostra associació els cuiners de la reconeguda escola d'hostaleria de Tortosa i ens han ensenyat a cuinar uns plats que podem  preparar en aquestes festes nadalenques.
Aquest any ens han preparat de primer plat salpicó  de marisc, de segon llom al raïm i per postres timbal de crema d'ametlles, després hem pogut fer una degustació de tots els plats entre totes les assistents i podem dir que estava tot boníssim, esperem que l'any entrant ens sigui possible tornar a fer aquesta demostració.
Donem les gràcies a totes les sòcies per la vostra assistència i pel suport que ens doneu.


                                                              LA JUNTA
Salpicó de marisc


Llom al raïm

Timbal de crema d'ametlles


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Cuina de Nadal

Ja tenim aquí les festes de Nadal i com cada any seguírem amb les mateixes tradicions. El dia 17 de Desembre a les 4 de la tarda al nostre local es farà la demostració del dinar de festes, igual que l'any passat hem contactat amb la Hostaleria de Tortosa, degut a l'exit que varen tenir l'ultim any. Esperem que sigui del vostre agrad LA JUNTA

Gastronomia Torrons

Tradueix de: castellà Escriviu text o una adreça d'un lloc web o bé traduïu un document. Cancel·la Exemple d'ús de " ": traduït automàticament per Google El Nadal ja està prop i no ens podem imaginar aquestes festes sense els típics torrons de manera que el passat dissabte unes sòcies molt marxoses al local de la nostra associació , ens van ensenyar com fer aquestes postres tan típics d'aquestes dates . Cadascuna tenim els nostres petits trucs , pel que vam poder comentar les diferents formes de fer-los amb totes les assistents . Vam passar una tarda molt amenena i molt dolça ja que en finalitzar ens vam menjar els torrons i la coca celestial que ens van fer , que per cert estava tot bonissim . Us recordem que el proper dissabte dia 15 de desembre al nostre local ens faran una demostració de cuina per a les properes festes per l'escola ...