Passa al contingut principal

cuina nadalenca

El dissabte dia 19 de desembre a les 5 de la tarde al nostre local,es farà una demostració de cuina nadalenca.Enguany hi hauran alguns canvis: en contactat amb una escola d´hostaleria els quals es cuidaran de fer una demostració i degustació d´uns plats originals per nadal. Esperem que esta decisió sigui al gust de totes .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Xerrada sobre alimentació

El dia 9 de febrer la Sta. Lara Forcadell ens va oferí una xerrada , de com arribar a la menopausa i mantenir una bona salut tot i fent esport. La xerrada va ser molt amena, amb molta assistència, i participació de totes del socies.

TROBADA DE PUNTAIRES

Un any més tenin el plaer de convidar-vos a la nostra XI Trobada de puntaires, que tindrà lloc el dia 9 de Maig, ho selebrarem conjuntament amb la Fira Gastronómica. Esperem la vostra visita.