Passa al contingut principal

Curs 2022-2023

FESTA DE SANTA ÀGATA
Diumenge 5 de febrer Misa en honor a la Patrona
Dinar al restaurant Lo Centro. Cal apuntar-se per al dinar. Contacte

TALLER "Dormir bé"

4 dies: 2,9,16 i 23 de febrer
2 torns: a les 10h o a les 19h.
Lloc: Espai de Sara Palau
Cal apuntar-se per a reservar plaça. Contacte



Els diners recaptats dels sortejos es destinaran a la Marató



4º trimestre 2022

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA
Dijous 10 de novembre a les 20,30
Lloc: Local de l'Associació

TALLER DE CUINA
Dissabte 10 de desembre a les 17 h. al Pavelló Polivalent
Taller de cuina nadalenca a carrec de Vanesa Bustos

TALLER DE CENTRES DE NADAL
Dissabte 17 de desembre a les 16,00 h. 
Taller demostració de centres de Nadal a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus) Es sortejaran els centres

TALLER DE PINTURA SOBRE ROBA

Aquest curs hem incorporat un taller de pintura sobre roba, en principi amb una durada de dos mesos, octubre-novembre. Els dimarts a les 16h. al local de l'Associació. Amb la possibilitat de continuar si la gent ho demana.

----------------------------------------------

Comencem el curs 2022-2023 en les activitats que venim fent tots els anys, Dibuix i pintura, Català, Anglés, Tai-txi, Ioga, Costura, Patchwork, Puntes de Coixí o Boixets i el Taller de memoria.

Durant el curs anirem afegint altres activitats i tallers, us anirem informant.

A la pestany Calendari del menú principal podeu consultar els horaris

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Taller de centres de Nadal

En aquestes dates que tant ens agrada adornar la casa per a les Festes Nadalenques... una tarde demostrativa, veien pas a pas com crear deu centres (variats tots ells, en colorit, tipus de material, etc.) és meravellós. Com sempre ens ho hem passat genial!, amb Neus i la seua creativitat, a més a més, aquest any hem tingut joves ajudants. Esperem poder repetir-ho molts anys més! I en acabar, sorteig dels centres... Felicitats a les afortunades!

Centres de Nadal 2017

Un any més Neus, ens ha mostrat un conjunt de centres preciosos, molt llamatius, vistosos i molt variats... com podeu  vore  a les fotografies, cada un d'ells és diferent. Uns estan fets amb productes naturals, altres amb materials artificials i alguns mesclant diferents tipus de materials. La diversitat i la combinació de colors els hi dóna un encant propi a cada un. En aquesta ocasió la menuda de Neus, a més d'ajudar a la seva mare, com  feia anys enrere , ha volgut protagonitzar per un moment, fent el seu centre. I en veritat que li ha quedat molt bonic. En acabar la demostració, i ja per finalitzar la  tarde , com tots els anys hem sortejat els centres. Les afortunades contentes pel seu regal, i les que no els hi ha tocat aquesta vegada, contentes també pel que han après, i tornant a casa amb la il·lusió de què un altre any serà.