Passa al contingut principal

Taller de cuina Nadalenca


Avui hem gaudit del taller de cuina amb la companyia de Vanesa Bustos i totes les sòcies assistents. Gràcies a totes les que ho heu fet possible i especialment gràcies a tu Vanesa, per compartir amb nosaltres part de la teua experiència amb aquestes receptes. Ens ha agradat molt i ben segur que en aquests Nadals estaràs un poquet present a la nostra cuina.

Ha estat un plaer! Esperem repetir-ho més endavant...












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs 2021-2022

Amb l'arribada de l'estiu parem les activitats fins a setembre i octubre. Ho celebrem amb un dinar al parc i un poc de música després, que sempre va bé! Ja portavem dos anys sense poder-ho celebrar i ja en teniem ganes... Ara us esperem també el dia de la Dona a les Festes Majors, ja us anirem informant... T'agradaria millorar la teva escriptura o el teu parlar en català? Apuntat trucant per telèfon 652995158 / 680786183 Aquest curs de català fàcil està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar l'idioma, no importa l'edat ni els coneixements previs que tinguis, ni que siguis catalanoparlant o castellanoparlant, només fa falta ganes d'aprendre. Per apuntar-te trucar per telèfon. Proposta de viatge   Sortida a al matí direcció Barcelona. Arribada i visita amb guia oficial al Barri Gòtic   Dinar en restaurant de Barcelona amb el següent menú : Canelons, Rodó de Llom Ibèric amb guarnició, Crema Catalana, Vi Solera del Penedès i aigua mineral.  

Taller de centres de Nadal

Espectaculars com sempre!... Aquest any en més ganes! després d'un any sense poder gaudir d'aquest taller que tant ens agrada a totes. Gràcies Neus! per aquesta tarde tant maravillosa que hem compartit. I després de la demostració ha arribat l'hora del sorteix... Felicitats a les agraciades!

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi