Passa al contingut principal

Xerrada sobre alimentació


El passat dia 23 al local de la nostra associació la Sra. Concepció Aguilar, ens va fer una xerrada sobre l'alimentació Nutricare, ens va dir com teníem que alimentar-nos, que havíem de beure 2 litres d'aigua al dia i si a més fem una mica d'exercici, ens ajudaria a mantindre'ns en forma.,
Després de la xerrada. ens va pesa, ens va mesurar i ens va fer un programa personalitzat a cadascuna de les assistents, i la veritat és que encara que generalment a les dones ens fa una mica de por pujar a una bàscula, ens va dir que no estàvem tan malament com ens crèiem, en fi vam passar una tarda molt entretinguda.
Un cop més donem les gràcies a tots els socis per la seva assistència.
                                        LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.