Passa al contingut principal

Curs 2018-2019




Al setembre reprendrem les activitats. Que passeu bon estiu!! i a recarregar forces per al pròxim curs.

------------------------------------------------------

PAELLA DE CLOENDA
Dissabte 29 de juny
Per acomiadar el curs ens reunirem com cada any al parc municipal, on gaudirem d'un bon dinar i d'una bona musica amb Dj, Katalí.

TALLER DE RECICLATGE
Dijous 6 de juny
Xerrada de com reciclar i demostració de com transformar alguns residus, en complements als que hi podem donar alguna utilitat, (per exemple càpsules de cafè).

SHOW COOKING
Dissabte 25 de maig
Cuinar en productes de Tupperware amb degustació, sortejos i detalls per totes les assistents.

FIRA GASTRONÒMICA
11 i 12 de maig,
Exposició de treballs fets en les diferents activitats al carrer Sant Antoni, nº 9
20 aniversari de les puntaires.
Trobada de puntaires el diumenge pel matí al carrer Carme.

VIATGE I CALÇOTADA A SANT MARTÍ DE TOUS
Diumenge 31 de març
Inclou viatge, esmorzar, dinar i visita guiada al casc antic i muralles de Cervera. Preu: 41 €.
Podeu apuntar-vos abans del dia 15 de març. Maria Cinta 687092920 o Tere 619373025

TALLER DE MINDFULNESS
Constarà de 8 sessions:
Dijous, 17 i 31 de gener, 7, 21, 28 de febrer i 7, 14, 21 de març
A càrrec de Sara Palau. Llicenciada en Psicologia.
Podreu apuntar-vos abans del dia 14 de gener.
Més detalls

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Dijous, 21 de febrer,
A les 21.00 h, en primera convocatòria al nostre local (C/ Colomers 1), en cas de no haver-hi quòrum serà a les 21.30 h en segona convocatòria.
Ordre del dia:
Lectura i aprovació de l'acta de la sessió anterior.
Liquidació de l'exercici del 2018.
Resum de les activitats del 2018.
Precs i preguntes

SANTA ÀGUEDA, Patrona de les dones
Diumenge, 10 de febrer
A les 12.00 h, Missa en honor a la nostra patrona.
A les 14.00 h, Dinar de Santa Àgueda.
(*) Podreu apuntar-vos abans del dia 5 de febrer. Preu: 20 €

TALLER DE CUINA
Dissabte, 15 de desembre a les 17.00h.
Demostració i degustació de dinar de Nadal, a càrrec de La Manjoia. Sorteig de lots de dolços de la mateixa Manjoia.

TALLER DE CENTRES DE NADAL
Dissabte, 1 de desembre a les 16.00 h.
Centres de Nadal, a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus). Sorteig dels centres.

VIATGE A BARCELONA
Diumenge, 11 de novembre, a les 8h, sortida direcció Barcelona.
Al mati temps lliure per la Farga (entrada no inclosa)
A les 17.00 h, Teatre Tívoli. A veure l’obra «LA JAULA DE LAS LOCAS» amb àngel Llacer. En acabar-se l’obra, tornada cap a casa.
Preu: 65 €

Podreu apuntar-vos i fer el pagament fins el dia 19 d’octubre. (Maria Cinta 687092920 o Tere 619373025).

TALLER DE NUTRICIÓ
Dimarts, 6, 13, 20 i 27 de novembre, a les 19.00 h al nostre local (c/ Colomers 1).
Efectuat per Felissa Dellà, nutricionista del Centre ALVIN de la Sénia.

Sessió 1​: bases sobre nutrició. Xerrada inicial i resolució de dubtes. Torn de preguntes i activitat conjunta.
Sessió 2​: alimentació, menstruació i menopausa. Xerrada inicial i elaboració i tast de plats adequats per a les diferents etapes vitals.
Sessió 3​: síndrome metabòlica (colesterol, diabetis, hipertensió). Xerrada inicial i elaboració i tast de plats adequats i adaptats a les diferents patologies.
Sessió 4​: etiquetatge nutricional i elements per aconseguir una meta. Xerrada inicial i elaboració i tast de plats adequats i saludables. Comparativa amb plats i processats que trobem al mercat.

Podeu trucar o fer whatssap a Maria Cinta 687092920 o a Tere 619373025, per fer inscripció.


JUNTA GENERAL
Dijous, 25 d’octubre, a les 21.00 h, en primera convocatòria al nostre local (c/ Colomers 1), en cas de no haver-hi quòrum serà a les 21.30 h en segona convocatòria.
Renovació de la junta, acabarem la reunió que vam començar. Es prega assistència.


Comencem un nou curs... Amb moltes ganes i noves idees. 

Com cada any hi haurà unes activitats setmanals i altres que anirem afegint cada trimestre. Podeu consultar horaris al nostre  "CALENDARI"

Us anirem informant... 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Bon Nadal

Que aquest Nadal multipliqui les teves mans per donar a qui no té, els teus braços per acollir a qui està sol i els teus llavis per desitjar pau a tots els que t'envolten. La associació de dones senienques desitja passeu unes bones festes nadalenques.                                                        LA JUNTA