Passa al contingut principal

Taller de mindfulness


Mindfulness és una manera de percebre el món, la vida i a un mateix.
Treballant la concentració, l'atenció plena en el moment present, aconseguim enfortir el cervell enfront de l'estrès, l'ansietat i la depressió, augmentant la seva capacitat de resiliència, la seva creativitat, tornant-se més resolutiu i proporcionant a la persona una sensació de serenitat.

A QUI VA DIRIGIT:
El taller està dirigit tant a persones que no coneixen Mindfulness, ni tan sols han practicat la meditació, com a persones que ja estan introduïdes en la pràctica, però volen actualitzar els seus coneixements i continuar millorant.

ESTRUCTURA DEL TALLER
El taller està distribuït en vuit sessions, cadascuna de les quals té tres parts. Una part teòrica, una altra pràctica i una altra en la qual es donen una sèrie d'exercicis per a practicar a casa i poder experimentar Mindfulness en la vida diària.

Primera Sessió: Respiració 

Segona Sessió: Percepció corporal

Tercera Sessió: Enraigament

Quarta Sessió: La Ment

Cinquena Sessió: Meditació

Sisena Sessió: Compassió

Setena Sessió: Relació Inter-personal

Vuitena Sessió: Pràctica Personal. Inici d'una nova vida.

El taller està dirigit per Sara Palau Rambla
LLICENCIADA EN PSICOLOGIA. UNED

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Xerrada sobre alimentació

El dia 9 de febrer la Sta. Lara Forcadell ens va oferí una xerrada , de com arribar a la menopausa i mantenir una bona salut tot i fent esport. La xerrada va ser molt amena, amb molta assistència, i participació de totes del socies.

TROBADA DE PUNTAIRES

Un any més tenin el plaer de convidar-vos a la nostra XI Trobada de puntaires, que tindrà lloc el dia 9 de Maig, ho selebrarem conjuntament amb la Fira Gastronómica. Esperem la vostra visita.