Passa al contingut principal

Taller de mindfulness


Mindfulness és una manera de percebre el món, la vida i a un mateix.
Treballant la concentració, l'atenció plena en el moment present, aconseguim enfortir el cervell enfront de l'estrès, l'ansietat i la depressió, augmentant la seva capacitat de resiliència, la seva creativitat, tornant-se més resolutiu i proporcionant a la persona una sensació de serenitat.

A QUI VA DIRIGIT:
El taller està dirigit tant a persones que no coneixen Mindfulness, ni tan sols han practicat la meditació, com a persones que ja estan introduïdes en la pràctica, però volen actualitzar els seus coneixements i continuar millorant.

ESTRUCTURA DEL TALLER
El taller està distribuït en vuit sessions, cadascuna de les quals té tres parts. Una part teòrica, una altra pràctica i una altra en la qual es donen una sèrie d'exercicis per a practicar a casa i poder experimentar Mindfulness en la vida diària.

Primera Sessió: Respiració 

Segona Sessió: Percepció corporal

Tercera Sessió: Enraigament

Quarta Sessió: La Ment

Cinquena Sessió: Meditació

Sisena Sessió: Compassió

Setena Sessió: Relació Inter-personal

Vuitena Sessió: Pràctica Personal. Inici d'una nova vida.

El taller està dirigit per Sara Palau Rambla
LLICENCIADA EN PSICOLOGIA. UNED

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.