Passa al contingut principal

Centres de Nadal 2017Un any més Neus, ens ha mostrat un conjunt de centres preciosos, molt llamatius, vistosos i molt variats... com podeu vore a les fotografies, cada un d'ells és diferent. Uns estan fets amb productes naturals, altres amb materials artificials i alguns mesclant diferents tipus de materials. La diversitat i la combinació de colors els hi dóna un encant propi a cada un.

En aquesta ocasió la menuda de Neus, a més d'ajudar a la seva mare, com feia anys enrere, ha volgut protagonitzar per un moment, fent el seu centre. I en veritat que li ha quedat molt bonic.
En acabar la demostració, i ja per finalitzar la tarde, com tots els anys hem sortejat els centres. Les afortunades contentes pel seu regal, i les que no els hi ha tocat aquesta vegada, contentes també pel que han après, i tornant a casa amb la il·lusió de què un altre any serà.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.