Mai
t'adormis sense un somni ni t'aixequis sense un motiu. Aprofita cada
moment com si fos el més important i que mai et falti ni un
somriure ni una il·lusió. Recorda
que cap dia s'assembla a un altre i que ningú s'assembla a tu; que
només hi ha una persona capaç de fer-te feliç per a tota la vida,
i aquesta persona ets tu mateix. Si hi ha gent que vol entrar en
la teva vida, que entri!. Si hi ha gent que vol sortir, que
surti!. Però que no es quedin a la porta, perquè molesten als que
volen entrar... Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer
somriure l'any que ha acabat i oblida't de la resta ...... tant de bo
aquests somriures es multipliquin per 2014... i aprofita cada moment
d'aquest nou any com si fos l'últim!. FELIÇ 2014 !
Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada