Passa al contingut principal

Demostració de Centres Nadalens

Com tots sabem el que no pot faltar a les festes nadalenques és una bona decoració per aquest motiu el passat dia 17 de desembre floristeria Neus, ens va ensenyar a fer uns quants centres Nadalencs, que un cop acabats vam sortejar entre totes les assistents. Esperem que l'any entrant puguem tornar a repetir aquesta activitat ja que ha estat una experiència molt bonica.
Donem les graciàs a totes les sòcies per la seva assistència ja que sense el vostre suport ens serà impossible fer aquestes activitats.

                                           LA JUNTAComentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.