Passa al contingut principal

Activitats pel proper trimestre:

Us passem informació de les activitats programades pel proper trimestre:
El dia 9 de Febrer celebrarem el dia de la nostra patrona Sta. Àgata. Com sempre començarem amb la Missa a les 12,  continuarem amb el dinar a les 14 hores,  al restaurant Casa Manolo i en acabar de dinar com tots els anys a ballar fins que ens cansem.
El dia 12 de Febrer farem la assemblea general a les 21,30 com sempre al nostre local, esperem la vostra existència.
El dia 3 de Març a les 15 hores al nostre local ens faran un taller sobre l'acceptació de fer-se gran dirigit per la psicòloga del SIAD del Consell Comarcal d'Amposta.
El dia 24 de Març també al nostre local el farmacèutic Sr. Lluis Escudé es farà una dissertació sobre la osteoporosis que es mol freqüent a partir de certa edat. 
Esperem que tot sigui del vostre gust i la màxima asistencia a totes les activitats programades.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.