Passa al contingut principal

Activitats pel proper trimestre:

Us passem informació de les activitats programades pel proper trimestre:
El dia 9 de Febrer celebrarem el dia de la nostra patrona Sta. Àgata. Com sempre començarem amb la Missa a les 12,  continuarem amb el dinar a les 14 hores,  al restaurant Casa Manolo i en acabar de dinar com tots els anys a ballar fins que ens cansem.
El dia 12 de Febrer farem la assemblea general a les 21,30 com sempre al nostre local, esperem la vostra existència.
El dia 3 de Març a les 15 hores al nostre local ens faran un taller sobre l'acceptació de fer-se gran dirigit per la psicòloga del SIAD del Consell Comarcal d'Amposta.
El dia 24 de Març també al nostre local el farmacèutic Sr. Lluis Escudé es farà una dissertació sobre la osteoporosis que es mol freqüent a partir de certa edat. 
Esperem que tot sigui del vostre gust i la màxima asistencia a totes les activitats programades.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.