Passa al contingut principal

Trobada de Puntaries


Com ens passen els dies!

Sembla l'altre anys i ja en fa tretze que el Grup de Puntaires de l'Associació de Dones Senienques celebrem la “Trobada de Puntaires” juntament amb la “Fira Gastronòmica” que l'Ajuntament du a terme tots els anys.
La trobada va tenir lloc al carrer Sant Joan. Quan de goig feia el carrer! Tot ple de puntaires engrescades, d'una punta a l'altra del carrer.
Van venir de diferents pobles de la nostra comunitat i del País Valencià amb els seus coixins treballant aquest art tant artesà, com les puntes de coixí (312 puntaires).
Amposta, Ulldecona , Ferreries, Mora d'Ebre, Reus, Vilanova de Escornalbou, Corbera d'Ebre, Benicarló, Torreblanca, Zorita, Rossell, Alcalà, S. Mateu, Tírig.....
Donem les gràcies al nostre Ajuntament per la seva ajuda. També als comerços que amb els seus detalls per sortejar ens han ajudat a poder pagar un poc les despeses que comporta aquesta festa.
Gràcies a tothom que amb la seva participació fa possible aquesta trobada i fins l'any que ve.
                                                                LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.