Passa al contingut principal

Girona temps de flors


El passat dia 13 de maig vam fer el viatge a Girona. Vam poder veure l'exposició de flors, visitant  les diverses propostes florals, i instal·lacions artístiques de la ciutat.
Durant uns dies, la ciutat és una explosió de colors, olors i sensacions, una gran quantitat de monuments patis, jardins i espais públics destacats acullen les creacions florals. Així mateix, els propietaris de patis i jardins particulars del Barri Vell, obren les seves portes ensenyant als visitants. les mostres florals clàssiques o experimentals. que omplen la ciutat en aquests dies.
És la primera vegada que la nostra associació es desplaça a Girona per veure aquest esdeveniment i esperem poder tornar a repetir aquest viatge un altre any ja que Girona encara que no hi hagi flors és una ciutat preciosa destacant sobre tot el barri antic i jueu.
Fins una altra.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.