Passa al contingut principal

Girona temps de flors


El passat dia 13 de maig vam fer el viatge a Girona. Vam poder veure l'exposició de flors, visitant  les diverses propostes florals, i instal·lacions artístiques de la ciutat.
Durant uns dies, la ciutat és una explosió de colors, olors i sensacions, una gran quantitat de monuments patis, jardins i espais públics destacats acullen les creacions florals. Així mateix, els propietaris de patis i jardins particulars del Barri Vell, obren les seves portes ensenyant als visitants. les mostres florals clàssiques o experimentals. que omplen la ciutat en aquests dies.
És la primera vegada que la nostra associació es desplaça a Girona per veure aquest esdeveniment i esperem poder tornar a repetir aquest viatge un altre any ja que Girona encara que no hi hagi flors és una ciutat preciosa destacant sobre tot el barri antic i jueu.
Fins una altra.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.