Passa al contingut principal

Demostració d'arrossos

El passat dia 7 al nostre local, tal com vam quedar per Nadal, dediquem la tarda amb l'escola d'Hostaleria de Tortosa que ens van ensenyar ha cuinar diversos tipus d'arrossos a la vegada que ens van dir uns quants trucs que solen usar els cuiners.

Vam passar una tarda molt amena, esperem de poder repetir la experiència altra vegada.


        LA JUNTA






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.