Passa al contingut principal

Activitats per curs entrant

Benvolgudes sòcies i amigues:
Ja tormen està a punt de començar un altre curs ple d'activitats que anirem exercit amb la vostra col-laboració, donant idees, propostes i expressant les vostres inquietuds, per aconseguir que la nostra entitat cada dia sigui mes gran i interessant por totes les dones.
Continuarem amb els tallers igual que l'any passant. Dilluns puntes de coixi . Dimarts brodats, calats i tota clase de costura. Dimecres manualitats diverses. Dijous i divendres patchwork . El Taichi el farem el dimarts i el dijous. També hi haurà un curs d'informàtica, per cert recordem que tenin un ordenador connectat a internet al nostre local, a disposició de les sòcies.
El 1 d'Octubre començaran els tallers de restauració i pintura que la nostra entitat a organitzat al Molí la Vella com l'any passat. Per apuntar-se truqueu al tefefon 997570624 - 610067066, i pregunteu per Palmira.
Us recordem que tenim un bloc de la nostra associació on podeu consultar totes les activitats i actes que realitzem.
La direcció és http://lesdonessenienques.blogspot.com
Esperem que tot sigui del vostre gust.

LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.