Passa al contingut principal

XX Trobada d'associacions de dones del Montsià

Passem a donar-vos informació sobre un esdeveniment molt important per la nostra Associació, enguany toca a La Sénia la 20ª Trobada General d'Associacions de Dones del Motsià, això ens donarà molta feina però amb ajuda i col-laboraciò de totes ens sortiem.
Passem a informar de tots els actes programats per a aquesta festa que se celebrarà el proper dia 6 d'Octubre.
10 h. trobada de les participants a la Casa de Cultura, on se'ls donarà tota la informaciò de la trobada.
10,30, Benvinguda de la Sra. Alcaldessa i de les autoritats assistents.
11 h. Visita a l'exposició sobre les activitats que l'Associació de Dones Senienques fen durant l'any, a la mateixa Casa de Cultura.
12 h. Visita guiada al camp d'Aviació de La Sénia.
13 h. Celebració de la Missa a l'esglesia de Sant Bartomeu. Es faran les tradicionals ofrenes per part de les associacions que es destinaran a una institució benèfica.
14 h. Dina al Pavelló Poliesportiu, durant el dinar, intercanvi de records de la diada. En acabar el dinar, ball amb el grup Almas Gemelas fins que el cos aguanti.
Per tal d'inscriure-us a la Trobada, cal que ho comuniqueu abans del 24 de Setembre a qualsevol dels contactes que detallem

Palmira Artigas................977570624-610067066 - Nuria Garcia ................ 671916344

Per fer el ingres del dinar - Catalunya Caixa 2073-0083-66-0100074586

Esperem que tot sigui del vostre grat, així com la vostra col.laboració i assistència

LA JUNTA

Comentaris

  1. Espero poder vore aviat les fotos. Us vull felicitar a totes les que ho vau fer possible perquè heu deixat el llistó molt alt. Els mitjans informatius de la comarca van fer difusió del nostre poble amb motiu de l'acte. A continuar així.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.