Passa al contingut principal

XX Trobada d'associacions de dones del Montsià

Passem a donar-vos informació sobre un esdeveniment molt important per la nostra Associació, enguany toca a La Sénia la 20ª Trobada General d'Associacions de Dones del Motsià, això ens donarà molta feina però amb ajuda i col-laboraciò de totes ens sortiem.
Passem a informar de tots els actes programats per a aquesta festa que se celebrarà el proper dia 6 d'Octubre.
10 h. trobada de les participants a la Casa de Cultura, on se'ls donarà tota la informaciò de la trobada.
10,30, Benvinguda de la Sra. Alcaldessa i de les autoritats assistents.
11 h. Visita a l'exposició sobre les activitats que l'Associació de Dones Senienques fen durant l'any, a la mateixa Casa de Cultura.
12 h. Visita guiada al camp d'Aviació de La Sénia.
13 h. Celebració de la Missa a l'esglesia de Sant Bartomeu. Es faran les tradicionals ofrenes per part de les associacions que es destinaran a una institució benèfica.
14 h. Dina al Pavelló Poliesportiu, durant el dinar, intercanvi de records de la diada. En acabar el dinar, ball amb el grup Almas Gemelas fins que el cos aguanti.
Per tal d'inscriure-us a la Trobada, cal que ho comuniqueu abans del 24 de Setembre a qualsevol dels contactes que detallem

Palmira Artigas................977570624-610067066 - Nuria Garcia ................ 671916344

Per fer el ingres del dinar - Catalunya Caixa 2073-0083-66-0100074586

Esperem que tot sigui del vostre grat, així com la vostra col.laboració i assistència

LA JUNTA

Comentaris

  1. Espero poder vore aviat les fotos. Us vull felicitar a totes les que ho vau fer possible perquè heu deixat el llistó molt alt. Els mitjans informatius de la comarca van fer difusió del nostre poble amb motiu de l'acte. A continuar així.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

Dinar de Nadal

Com ja tenim per costum des de fa alguns anys, el passat 20 de desembre hem repetit el típic dinar de Nadal, elaborat per l'escola d'hostaleria de Tortosa uns professionals que ja coneixem molt bé. Ens van ensenyar a cuinar uns entrants, després llagostins i per finalitzar unes postres de Nadal, que després ens vam menjar entre totes les assistents. Agraïm la gran assistència que va venir a veure la demostració de cuina i esperem que l'any en trant ens sigui possible tornar a realitzar aquest menjar.                       LA JUNTA