Passa al contingut principal

DONES DE BITEM
L'Associació de Dones Punta Rodona de Bítem estan preparant un nou llibre de cuina que han nomenat "Cuinar amb cítrics" i que volem tenir enllestit per a la III Fira de la Clementina de Bítem que es celebrarà ala propera tardor.
Per ajudar a costejar el treball han demanat un ajud a Caixa Tarragona mitjançant el programa "Tu ajudes", en el qual tenen el codi de votació 1394, i ens han demanat que
si sou clientes de Caixa Tarragona i no teniu a qui donar els vostres punts, us agrairan molt la vostra col-laboració. Gràcies de tot cor.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.