Passa al contingut principal

El dia 8 Març de 2010 DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
“100 anys fent possible la igualtat”
El dia 8 març s'ha celebrat el dia internacional de la dona . Enguany aquí al poble l'acte s'ha fet una mica diferent , baix el títol “El dia de la igualtat de sexes” , s'ha presentat una taula rodona en la que intervingueren solament homes. Aquesta experiència ha estat força interessant donat que la mostra de participants era diversa
en quant a edat i formació . Es bo el debat entre totes les parts implicades . Axó
resol diferències i fa avançar la convivència .
La nostra entitat també hi va participar com no podia ser altrament . La nostra presidenta va llegir el manifest obrint el debat . Com una iniciativa personal , una mica fora de programa , la presidenta va voler llegir un poema escrit per una sòcia
de la nostra entitat que vol quedar en l'anonimat . No s'ha de deixar d'impulsar la cultura.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.