Passa al contingut principal

Dinar de Nadal

Com ja tenim per costum des de fa alguns anys, el passat 20 de desembre hem repetit el típic dinar de Nadal, elaborat per l'escola d'hostaleria de Tortosa uns professionals que ja coneixem molt bé.


Ens van ensenyar a cuinar uns entrants, després llagostins i per finalitzar unes postres de Nadal, que després ens vam menjar entre totes les assistents.
Agraïm la gran assistència que va venir a veure la demostració de cuina i esperem que l'any entrant ens sigui possible tornar a realitzar aquest menjar.

                      LA JUNTA
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.