Passa al contingut principal

Centres de Nadal



Ja arriben les festes nadalenques i amb elles com és tradició decorem la nostra casa amb els típics adorns de nadal, uns es decideixen pel belen i altres prefereixen l'arbre, però el que no poden faltar són els centres de flors, per aquest motiu el passat dia 13 floristeria Neus ens ha ensenyat com podem fer bonics centres  de flors per decorar la nostra casa, que després vam sortejar entre totes les assistents i per finalitzar la tarda vam fer un petit pica pica.


Passem una tarda molt bonica esperem que l'any entrant la puguem repetir.                   
                                                   
                         LA JUNTA




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

Dinar de Nadal

Com ja tenim per costum des de fa alguns anys, el passat 20 de desembre hem repetit el típic dinar de Nadal, elaborat per l'escola d'hostaleria de Tortosa uns professionals que ja coneixem molt bé. Ens van ensenyar a cuinar uns entrants, després llagostins i per finalitzar unes postres de Nadal, que després ens vam menjar entre totes les assistents. Agraïm la gran assistència que va venir a veure la demostració de cuina i esperem que l'any en trant ens sigui possible tornar a realitzar aquest menjar.                       LA JUNTA