Passa al contingut principal

Dinar fi de curs


 
Els dies passen molt ràpid i sense     adonar-nos ja hem arribat de nou a  l'estiu, finalitzant totes les activitats   de la nostra associació i per celebrar el final de curs el passat dia 14 ens    vam reunir al parc, per fer la típica    paella, ens ho vam passar molt    primer amb els preparatius i després amb el dinar parlant de les nostres   coses .                                                                                                 
      Desitgem passeu un bon estiu, ens tornarem a trobar al  setembre     que  començarem el nou curs i  totes les nostres  activitats                           
una abraçada      LA JUNTAComentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.