Passa al contingut principal

Trobada d'associacions de dones del Montsià


El passat dia 30 de juny es va celebrar la provada general de dones del Motsia aquest any els ha tocat organitzar la festa a Masdenverge, la nostra associació com tots els anys hem assistit, es va fer l'ofrena per als pobres com ja és costum i després d'un bon dinar a ballar, vam passar un bon dia i esperem poder assistir any rere any a aquestes tobadas que és l'única ocasió on ens podem reunir totes les associacions de la nostra comarca.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Santa Àgata 2022

Avui diumenge dia 6 de febrer ens tornem a reunir per a celebrar la festa de Santa Àgata, patrona de les dones. Aquest any ho hem fet amb una Missa en el seu honor, però per la situació que ens trobem s'ha suspés el ja, tradicional dinar que veníem fent totes juntes. Esperem que l'any vinent puguem celebrar-ho sense restriccions i fer la festa més gran.

Curs 2021-2022

Amb l'arribada de l'estiu parem les activitats fins a setembre i octubre. Ho celebrem amb un dinar al parc i un poc de música després, que sempre va bé! Ja portavem dos anys sense poder-ho celebrar i ja en teniem ganes... Ara us esperem també el dia de la Dona a les Festes Majors, ja us anirem informant... T'agradaria millorar la teva escriptura o el teu parlar en català? Apuntat trucant per telèfon 652995158 / 680786183 Aquest curs de català fàcil està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar l'idioma, no importa l'edat ni els coneixements previs que tinguis, ni que siguis catalanoparlant o castellanoparlant, només fa falta ganes d'aprendre. Per apuntar-te trucar per telèfon. Proposta de viatge   Sortida a al matí direcció Barcelona. Arribada i visita amb guia oficial al Barri Gòtic   Dinar en restaurant de Barcelona amb el següent menú : Canelons, Rodó de Llom Ibèric amb guarnició, Crema Catalana, Vi Solera del Penedès i aigua mineral.   ...

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...