Passa al contingut principal

Parc de la Manjoia


Els anys passen de pressa i sense adonar-nos ja hem arribat de nou a les vacances de Pasqua i amb elles al parc de la manjoia, que com tots els anys col·laborem amb l'ajuntament.
Aquest any hem fet unes bossetes que han tingut molta acceptació, i ens ha tocat treballar molt, per la gran quantitat de nens que han passat per el nostre taller, a més d'ensenyar com havien de tallar i dibuixar la
butxaqueta de la bosseta, hem ensenyat als nens a cosir botons i la veritat és que havia molts d'ells que tenien molta traça.
Han estat 5 dies molt intensos però a valgut la pena, treballar amb nens sempre et recompensa.
Donem les gràcies a totes
les sòcies que amb la seva col·laboració han fet possible aquesta acividad i esperem poder repetir l'any que ve.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.