Passa al contingut principal

Artesanía de la Cera


Aquesta tarda al Nostre local la Sra. Teresa  Pallares ens ha fet una xerrada sobre. Les abelles que són els pol·linitzadors  més importants de les plantes amb  flor, a més de produir la mel i la cera. Aquesta última té molts usos tradicionals, entre ells l'artesania de la cera, ens ha ensenyat com podíem manipular aquest material i hem pogut fer les clàssiques espelmes fonent la cera verge i altres amb cera freda a més de múltiples figures decoratives.

Hem passat una tarda molt entretinguda i hem après que fer una espelma que no és tan difícil com sembla, esperem poder tornar a comptar amb elles en una altra  ocasió.
Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva assistència ja que sense vosaltres no seria possible realitzar aquestes xerrades.LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.