Passa al contingut principal

Dia de la Dona

El passat dia 9 de Març al Centre obrer es va celebrar el dia de la dona, la nostra associació un any més hem col · laborat amb l'ajuntament en aquest acte, enguany l'encarregada de llegir el manifest a estat la Sra Maria Vidal Capseta, que per cert ho ha fet molt .
Va ser un acte molt amè i
esperem que algun dia aconseguim que a les dones se'ns pugui varolar el mateix que als homes ja que en la majoria dels casos els treballs més importants estan al càrrec dels homes, i hi ha moltíssimes dones que estan millor preparades que ells.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.