Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies:
Estem a punt de començar el segon trimestre i cal preparar el programa d'activitats que procurarem sigui el mes interessant per tothom.
El dia 24 de Abril a les 15,30 hores al nostre local del C/. Colomers,1 la Sra. Teresa Pallarés ens fara una demostració sobre "L'Artesania de la Cera".

El dia 5 y 6 deMaig col· laborant amb l'ajuntament estarem presents a la fira gastronòmica, amb la expoxició dels treballs que porten a terme els tallers i el dia 6 pel matí no podia faltar la 13 trobada de puntaires. Esperem l'ajuda de totes.

El dia 13 de Maig
hem programat un viatge a Girona.
En aquests dies de Maig a Girona és temps de flors, el Casc Antic s'obre de bat a bat, per uns dies s'omple de flors
,d'expressions artístiques i d'espectaculars espais florals. Per apuntar-se truquea al telefon de Núria o Palmira. Data limit: 8 de Maig.

Dia 15 de Maig a les 16 hores al nostre local ens informaran d'un projecte nou, es el projecte Cuida'ls , assistència soci-sanitària a domicili.
El dia 4 de Juny a les 15 horas tindrem la segona demostració de Tapersex. Espe
rem pasar una tarde diverida.

El dia 30 de Juny es farà, a la pista la gran paella de cloenda de curs, esperem
la vostra assistència.

Esperem que tot sigui del vostre agrat.

LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.