Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies:
Estem a punt de començar el segon trimestre i cal preparar el programa d'activitats que procurarem sigui el mes interessant per tothom.
El dia 24 de Abril a les 15,30 hores al nostre local del C/. Colomers,1 la Sra. Teresa Pallarés ens fara una demostració sobre "L'Artesania de la Cera".

El dia 5 y 6 deMaig col· laborant amb l'ajuntament estarem presents a la fira gastronòmica, amb la expoxició dels treballs que porten a terme els tallers i el dia 6 pel matí no podia faltar la 13 trobada de puntaires. Esperem l'ajuda de totes.

El dia 13 de Maig
hem programat un viatge a Girona.
En aquests dies de Maig a Girona és temps de flors, el Casc Antic s'obre de bat a bat, per uns dies s'omple de flors
,d'expressions artístiques i d'espectaculars espais florals. Per apuntar-se truquea al telefon de Núria o Palmira. Data limit: 8 de Maig.

Dia 15 de Maig a les 16 hores al nostre local ens informaran d'un projecte nou, es el projecte Cuida'ls , assistència soci-sanitària a domicili.
El dia 4 de Juny a les 15 horas tindrem la segona demostració de Tapersex. Espe
rem pasar una tarde diverida.

El dia 30 de Juny es farà, a la pista la gran paella de cloenda de curs, esperem
la vostra assistència.

Esperem que tot sigui del vostre agrat.

LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.