Passa al contingut principal

Festa fi de curs

El temps passa molt de pressa i sense adonar-nos ja hem arribat una altra vegada a l'estiu, finalitzant totes les activitats de la nostra associació per fer les vacances.
Com ja és costum cada any, el passat dia 25 ens vam reunir al parc, per celebrar el final de curs amb pica paella, ho vam passar molt primer amb tots els preparatius i després be la part que més ens agrada, ens vam asseure totes juntes menjant, parlant i vam passar una tarda molt divertida.
Esperem que passeu
unes bones vacances, ens tornarem a trobar al setembre que començarem el nou curs i una altra vegada totes les nostres activitats.
Una abraçada
La Junta

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Postres Nadalenques

LES NOSTRES CUINERES Aquesta tarda al local de la nostra associació ens hem reunit i unes sòcies molt competents ens han ensenyat a fer uns quants postres típics de les festes de Nadal ,que després els hem pogut provar, pel que volem felicitar a les cuineres perquè estaven boníssims. Hem passat una tarda molt divertida , parlant i comentant diverses receptes típiques d'aquestes festes, pel que volem agrair la vostra  col·laboració i esperem poder repetir l'any entrant. Donem les gràcies a totes les nostres sòcies pel suport que ens demostren dia rere dia i per l'assistència a totes les activitats que realitzem . LA JUNTA

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

Homenatge a la Dona Senienca.

El dia 18 d'agost, dins de les festes Majors del nostre poble, la nostra associació organitza l'homenatge a la dona senienca. Aquest any l'homenatjada a estat la Sra. Montse Querol Castell, una dona empresària del món dels pinzells digna d'admiració ja que en els moments difícils que estem passant ella segueix endavant vencent tots els entrebancs que se li presenten i donant feina a molta gent del nostre poble. Es una festa molt emotiva que con tots els anys vam acabar obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu.  Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble.                                   LA JUNTA