Passa al contingut principal

Festa fi de curs

El temps passa molt de pressa i sense adonar-nos ja hem arribat una altra vegada a l'estiu, finalitzant totes les activitats de la nostra associació per fer les vacances.
Com ja és costum cada any, el passat dia 25 ens vam reunir al parc, per celebrar el final de curs amb pica paella, ho vam passar molt primer amb tots els preparatius i després be la part que més ens agrada, ens vam asseure totes juntes menjant, parlant i vam passar una tarda molt divertida.
Esperem que passeu
unes bones vacances, ens tornarem a trobar al setembre que començarem el nou curs i una altra vegada totes les nostres activitats.
Una abraçada
La Junta

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.