Passa al contingut principal

Festa fi de curs

El temps passa molt de pressa i sense adonar-nos ja hem arribat una altra vegada a l'estiu, finalitzant totes les activitats de la nostra associació per fer les vacances.
Com ja és costum cada any, el passat dia 25 ens vam reunir al parc, per celebrar el final de curs amb pica paella, ho vam passar molt primer amb tots els preparatius i després be la part que més ens agrada, ens vam asseure totes juntes menjant, parlant i vam passar una tarda molt divertida.
Esperem que passeu
unes bones vacances, ens tornarem a trobar al setembre que començarem el nou curs i una altra vegada totes les nostres activitats.
Una abraçada
La Junta

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

TROBADA DE PUNTAIRES

Un any més tenin el plaer de convidar-vos a la nostra XI Trobada de puntaires, que tindrà lloc el dia 9 de Maig, ho selebrarem conjuntament amb la Fira Gastronómica. Esperem la vostra visita.

DONES DE BITEM

L'Associació de Dones Punta Rodona de Bítem estan preparant un nou llibre de cuina que han nomenat "Cuinar amb cítrics" i que volem tenir enllestit per a la III Fira de la Clementina de Bítem que es celebrarà ala propera tardor. Per ajudar a costejar el treball han demanat un ajud a Caixa Tarragona mitjançant el programa "Tu ajudes", en el qual tenen el codi de votació 1394, i ens han demanat que si sou clientes de Caixa Tarragona i no teniu a qui donar els vostres punts, us agrairan molt la vostra col-laboració. Gràcies de tot cor.