Passa al contingut principal

Conferència sobre Constel-lacions Familiars


En el nostre local el passat dia 17 la Sra Rosa M. Adell ens informa sobre les Constel.lacions Familiars un tipus de Psicoteràpia Sistèmica Familiar desenvolupat per Bert Hellinger.Es diu que el 70% dels problemes psicològics que ens afecten a tots vénen de la nostra història i relació familiar. El nen, per amor cec, adopta reaccions i suporta càrregues que li dificultaran la vida d'adult. Constel.lacions treu ràpidament a la llum la dinàmica que causa el sofriment i, si es donen les circumstàncies apropiades, la corregeix en el mateix moment.A través d'aquest mètode, es busca identificar els conflictes i els punts nudales del sistema familiar, laboral o social que estan dificultant el flux organitzat de la vida. I a partir d'allí, en la mesura que el mateix sistema ho permeti, es restaura l'ordre perdut, deslligant aquests nusos i permetent un nou fluir en la vida de les persones compromeses. Aquest treball pretén que cada individu estigui en consonància amb el seu destí i ocupi el lloc que li correspon en els grups amb els quals interactua perquè pugui desenvolupar el seu projecte de vida d'una manera més harmònica i sostenible.Aquesta Teràpia es diferencia d'altres per la seva extrema rapidesa. En una Constel (d'una durada mitjana d'1 hora) surt a la llum i s'aborda el veritable tema causant del problema presentat, Per això cada vegada més psicòlegs, psiquiatres i psicoanalistes s'interessen per les Constel.lacions Familiars com a eina terapèutica.Va ser una xerrada diferent i vam passar una tarda molt entretinguda.
Donem les gràcies a les sòcies per la seva asintencia

LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.