Passa al contingut principal

Trobada de Puntaires

El dia 8 dins de la fira gastronòmica es celebra "la gran trobada de puntaires organitzada per la nostra associació, aquest any hem tingut una gran participació de puntaires vingudes de tot arreu, gràcies al treball realitzat per la nostra professora la Sra Maria Vidal que és l'organitzadora d'aquesta trobada. També donem les gràcies a totes les nostres puntaires per la seva ajuda ja que sense la seva col.laboració ens seria molt difícil portar a terme aquesta festa.
Gràcies a totes LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.