Passa al contingut principal

Santa Àgata 2022


Avui diumenge dia 6 de febrer ens tornem a reunir per a celebrar la festa de Santa Àgata, patrona de les dones. Aquest any ho hem fet amb una Missa en el seu honor, però per la situació que ens trobem s'ha suspés el ja, tradicional dinar que veníem fent totes juntes. Esperem que l'any vinent puguem celebrar-ho sense restriccions i fer la festa més gran.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs 2022-2023

FESTA DE SANTA ÀGATA Diumenge 5 de febrer Misa en honor a la Patrona Dinar al restaurant Lo Centro. Cal apuntar-se per al dinar.  Contacte Consultar el menú. TALLER "Dormir bé" 4 dies: 2,9,16 i 23 de febrer 2 torns: a les 10h o a les 19h. Lloc: Espai de Sara Palau Cal apuntar-se per a reservar plaça. Contacte Els diners recaptats dels sortejos es destinaran a la Marató 4º trimestre 2022 ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA Dijous 10 de novembre a les 20,30 Lloc: Local de l'Associació TALLER DE CUINA Dissabte 10 de desembre a les 17 h. al Pavelló Polivalent Taller de cuina nadalenca a carrec de Vanesa Bustos TALLER DE CENTRES DE NADAL Dissabte 17 de desembre a les 16,00 h.  Taller demostració de centres de Nadal a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus) Es sortejaran els centres TALLER DE PINTURA SOBRE ROBA Aquest curs hem incorporat un taller de pintura sobre roba, en principi amb una durada de dos mesos, octubre-novembre. Els dimarts a les 16h. al local de l'Associació.

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

Activitats per curs entrant

Benvolgudes sòcies i amigues: Ja tormen està a punt de començar un altre curs ple d'activitats que anirem exercit amb la vostra col-laboració, donant idees, propostes i expressant les vostres inquietuds, per aconseguir que la nostra entitat cada dia sigui mes gran i interessant por totes les dones. Continuarem amb els tallers igual que l'any passant. Dilluns puntes de coixi . Dimarts brodats, calats i tota clase de costura. Dimecres manualitats diverses. Dijous i divendres patchwork . El Taichi el farem el dimarts i el dijous. També hi haurà un curs d'informàtica, per cert recordem que tenin un ordenador connectat a internet al nostre local, a disposició de les sòcies. El 1 d'Octubre començaran els tallers de restauració i pintura que la nostra entitat a organitzat al Molí la Vella com l'any passat. Per apuntar-se truqueu al tefefon 997570624 - 610067066, i pregunteu per Palmira. Us recordem que tenim un bloc