Passa al contingut principal

Fira Gastronòmica 2018

Amb motiu de la Fira Gastronòmica és un plaer per nosaltres poder muntar una exposició com aquesta. Pensem que és una bona forma de mostrar-vos al natural part dels treballs que es fan dins de l’Associació.

Gràcies a tots els que vau passar a vore-la  i gràcies també a totes les que hi vau col·laborar, ajudant aquests dies i portant les vostres creacions per a exposar. Entre tots fem que sigue possible.

Com vau poder vore hi havia varietat de productes artesanals, fets amb diferents tècniques, com patchwork, puntes de coixí, macramé, ganxet, punt de creu, pintura, restauració, etc.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.