Passa al contingut principal

Fira Gastronòmica 2018





Amb motiu de la Fira Gastronòmica és un plaer per nosaltres poder muntar una exposició com aquesta. Pensem que és una bona forma de mostrar-vos al natural part dels treballs que es fan dins de l’Associació.

Gràcies a tots els que vau passar a vore-la  i gràcies també a totes les que hi vau col·laborar, ajudant aquests dies i portant les vostres creacions per a exposar. Entre tots fem que sigue possible.

Com vau poder vore hi havia varietat de productes artesanals, fets amb diferents tècniques, com patchwork, puntes de coixí, macramé, ganxet, punt de creu, pintura, restauració, etc.












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
Les dones senienques us desitgem unes molt bones festes nadalenques!!

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.