S'arrimen els Nadals i segur que la majoria ja esteu pensant que fareu per menjar durant tots aquests dies festius i la veritat és, que decidir que fer per acontentar a tothom, no és gens fàcil. Bé, per facilitar-vos la tasca un any més hem organitzat el taller de cuina nadalenca.
Les que el passat dissabte dia 17 hi vau assistir, a lo millor ja ho teniu un poquet més clar, i a les que no vau poder estar presents, aquest post de ben segur us pot ajudar.
Una vegada més donar les gracies als cuiners de l'escola d'hostaleria de Tortosa.
Craker de salmó
500 g. de farina
5 g. de llevadura
120 g. de mantega
aigua
sal
sésam
Paté de salmó
250g. de salmó fumat
250 g. de mantega
pepinillos
poma àcida
ralladura de llima
i un poquet de suc
Ravioli de pollastre a la crema de verdures i bolets
Pollastre
sal i pebre
1 ceba, 1 tomàquet
Vi blanc
bolets variats
pastanaga
Api
pasta fina (Wonton)
brou de pollastre
mantega
crema de llet
Llom farcit amb salsa de vi
1 kg. de llom
1/4 de carn picada de porc
prunes i panses
sal, pebre
oli d'oliva
vi blanc
Pastis de fruites
Bescuit
Fruites variades
Crema pastissera
Gelatina
Aromatitzants
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada