Passa al contingut principal

Centres de Nadal 2016

Per aquestes dates l'essència del Nadal ens envolta, i a qui no li fa il·lusió adornar la casa amb motius representatius d'aquestes festes. L'associació un any més ha organitzat el taller de centres nadalencs a càrrec de la Floristeria Neus, el qual va tenir lloc el passat dissabte dia deu.

En aquest desembre del 2016, com cada any, primer ens va fer la demostració de com fer-los i després els vam sortejar. En veritat tots van estar molt bonics i segur que les afortunades ja hauran trobat un raconet a casa seua per gaudir d'ells.


Moltes felicitats a totes les agraciades!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.