Passa al contingut principal

Homenatge a la Dona Senienca.


El dia 18 d'agost, dins de les festes Majors del nostre poble, la nostra associació organitza l'homenatge a la dona senienca.
Aquest any l'homenatjada a estat la Sra. Montse Querol Castell, una dona empresària del món dels pinzells digna d'admiració ja que en els moments difícils que estem passant ella segueix endavant vencent tots els entrebancs que se li presenten i donant feina a molta gent del nostre poble.

Es una festa molt emotiva que con tots els anys vam acabar obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu. 
Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble.        
                          LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.