Passa al contingut principal

Paella fi curs

Sense    adonar-nos ja hem arribat de nou a  l'estiu, finalitzant totes les activitats  de la nostra associació i per celebrar el final de curs com ja és costum es   vam reunir al parc, el passat dia 28 per fer la típica    paella, ens ho vam passar molt bé,    primer amb els preparatius i després amb el dinar parlant de les nostres   coses .
Desitgem passeu un bon estiu, ens tornarem a trobar al  setembre que  començarem el nou curs i  totes les nostres  activitats .     

                                                                                  LA JUNTA
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.