Passa al contingut principal

Festa de Santa ÀgataCom totes sabem molt bé el dia cinc de febrer és Santa. Àgata, patrona de les dones i de la nostra associació i com no podia faltar el vam celebrar el diumenge dia 7 de febrer.
Ens vàrem reunir totes les sòcies que van voler participar en aquest dia de festa, per anar a l'església, on el nostre Pare ens va oferir la Santa. Missa, dedicant-la a la nostra patrona.
En finalitzar la Missa ens vam anar totes juntes a dinar  al Restaurant Casa Manolo i per acabar com ja tenim per costum d'altres anys ens desplacem al casal de jubilats per ballar i acabar la festa en gresca.
És una festa molt bonica que esperem que amb la vostra assistència puguem celebrar durant molts anys.

FINS L'ANY QUE VE.     LA JUNTA
                                              


           
                                               

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.