Passa al contingut principal

Dia de la Dona


Un any més arriben les festes d'agost i amb elles l'homenatge a la dona Senienca que organitza la nostra

associació.

Aquest any l'homenatjada a estat la Sra. Mercedes Cervera, una dona molt estimada, que ha col·laborat intensament amb la nostra associació ja que va ser membre de la junta.

Durant molts anys ha estat una dona empresària, qui no coneix la seva botiga de roba segurament totes hem entrat i comprat alguna cosa, ja que si entraves no sabíem com s'ho arreglava però sempre te n'anaves amb alguna peça de roba.

Estat una festa molt emotiva que vam acabar fent-algunes fotos com a record d'aquest dia i obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu. 
Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble. 
Desitgem que haguéssiu passat, unes bones festes majors.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.