Passa al contingut principal

Dia de la Dona


Un any més arriben les festes d'agost i amb elles l'homenatge a la dona Senienca que organitza la nostra

associació.

Aquest any l'homenatjada a estat la Sra. Mercedes Cervera, una dona molt estimada, que ha col·laborat intensament amb la nostra associació ja que va ser membre de la junta.

Durant molts anys ha estat una dona empresària, qui no coneix la seva botiga de roba segurament totes hem entrat i comprat alguna cosa, ja que si entraves no sabíem com s'ho arreglava però sempre te n'anaves amb alguna peça de roba.

Estat una festa molt emotiva que vam acabar fent-algunes fotos com a record d'aquest dia i obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu. 
Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble. 
Desitgem que haguéssiu passat, unes bones festes majors.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.