Passa al contingut principal

Gastronomia Torrons



El Nadal ja està prop i no ens podem imaginar aquestes festes sense els típics torrons de manera que el passat dissabte unes sòcies molt marxoses al local de la nostra associació, ens van ensenyar com fer aquestes postres tan típics d'aquestes dates.
Cadascuna tenim els nostres petits trucs, pel que vam poder comentar les diferents formes de fer-los amb totes les assistents.
Vam passar una tarda molt amenena i molt dolça ja que en finalitzar ens vam menjar els torrons i la coca celestial que ens van fer, que per cert estava tot bonissim.
Us recordem que el proper dissabte dia 15 de desembre al nostre local ens faran una demostració de cuina per a les properes festes per l'escola d'hostaleria de Tortosa, us esperem a totes.
Donem les gràcies a totes les sòcies pel suport que ens donen i per la vostra assistència.

LA JUNTA






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.