Passa al contingut principal

Gastronomia TorronsEl Nadal ja està prop i no ens podem imaginar aquestes festes sense els típics torrons de manera que el passat dissabte unes sòcies molt marxoses al local de la nostra associació, ens van ensenyar com fer aquestes postres tan típics d'aquestes dates.
Cadascuna tenim els nostres petits trucs, pel que vam poder comentar les diferents formes de fer-los amb totes les assistents.
Vam passar una tarda molt amenena i molt dolça ja que en finalitzar ens vam menjar els torrons i la coca celestial que ens van fer, que per cert estava tot bonissim.
Us recordem que el proper dissabte dia 15 de desembre al nostre local ens faran una demostració de cuina per a les properes festes per l'escola d'hostaleria de Tortosa, us esperem a totes.
Donem les gràcies a totes les sòcies pel suport que ens donen i per la vostra assistència.

LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.