Dia de la Dona Senienca
Tots esperem el mes d’agost per disfrutar de les vacances i de les nostres Festes Majors  (Sant Bertomeu).
Com ja ve sent habitual, la nostra associació organitza dins d’aquestes festes patronals, el dia de la Dona Senienca, una diada molt entranyable per a la nostra entitat, per totes les associades, les dones del nostre poble i les que venen de fora a gaudir d’aquests dies de festes majors.
Aquest any, l’homenetjada ha estat la Sra. Pepita Prades Abella, una dona molt estimada per la nostra entitat de la que també forma part.
Ha estat exercint de mestra a La Sénia ensenyant als nostres fills fins que es va jubilar, sent una persona força estimada per tot el poble. 
Estat una festa molt emotiva que vam acabar fent-algunes fotos com a record d'aquest dia i obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu. 
Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble. Desitgem que haguessiu passat, tots ben units, unes bones festes majors, i que el proper any, ens poguéssim tornar a trobar una altra vegada en aquesta festa tant entranyable.
 

Comentaris

Entrades populars