Passa al contingut principal

Curs de pintura i dibuix i restauració de mobles

Un any més la nostra associació  juntament amb l'ajuntament ha muntat un curs de dibuix i pintura i restauració de mobles.  El curs començara a Principis d'octubre, al Molí l'Abella, com l'any passat.
Aquest any pel fet que hem rebut algunes queixes dels alumnes sobre el professor que teniem de pinturaal mateix temps als molts problemes que ha causat a la nostra associació per la forma d'actuar  ,  assabentant-nos que ha utilitzat el nostre nom a les nostres espatlles per al seu propi benefici , hem cregut que no podíem confiar amb una persona que no és capaç de dir-nos a la  cara les intencions que té. Per aquest motiu aquest any el curs de pintura i dibuix serà a càrrec del Sr. Antonio Ruiz.
Per a més informació, poden posar-se en contacte a la nostra associació.o trucant als telèfons 671916344 preguntant per Núria Garcia o al Telèfon 977570624/610067066 preguntant per Palmira Artigas.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.