Passa al contingut principal

Festa de Santa Àgata




El passat dia cinc de febrer es commemora la festa de Sta. Àgata patrona de totes les dones.
L'Associació de Dones Senienques la tenim per patrona i celebrem
aquesta festivitat, aquest any hem pogut celebrar-la el mateix dia pel fet de ser diumenge.
Ens vàrem reunir
totes les sòcies que van voler participar en aquest dia de festa i assi
stir a l'Església, on el nostre Pare ens va oferir la Santa. Missa, una celebració molt amena i familiar.
En finalitzar la Missa ens vam anar totes juntes a dinar al Restaurant "Vent de Dalt" ens van oferir un menú molt encertat, i per rematar la festa al Casal dels Jubilats a ballar fins que ens cansem, (ens ho vam passar molt bé).
Esperem que per al proper any, puguem tornar a celebrar la nostra festa, és molt bonic trobar-nos totes juntes i celebrar una diada de germanor i harmonia.

FINS L'ANY QUE VE.
LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.