Passa al contingut principal

XX Trobada d'associacions de dones del Montsià


Com ja vos vam informar el passat dia 6 d'octubre va tenir lloc al nostre poble la Trobada anual de les Associacions de Dones dels pobles del Montsia. Aquesta trobada ja fa vint anys que es ve celebrant, cada any es du a terme a un poble diferent i en esta ocasió ens ha tocat organitzar la festa a nosaltres.
Ens han acompanyat en aquest dia la nostra alcaldessa la Sra. Marutxi Ballester, la Sra. Núria Balagué presidenta de l'àrea d'atenció a les persones del Consell Comarcal del Montsià i la Sra. Carmen Valls, coordinadora del Institud Català de les dones de les Terres d'Ebre .
Despres de fer els respectius parlaments, visita el nostre Camp d'Aviació i fer les ofrenes, vam dinar totes juntes al Poliesportiu, per acabar la festa no podia faltar un bon ball fins que ens en van cansar.
Agraïm
al nostre Ajuntament, als srs. de la brigada ia les sòcies que ens van ajudar a muntar la festa. Ta
mbé volem donar les gràcies a totes les sòcies que amb la seva assistència van fer possible aquesta celebració ja que aquest dia era molt especial per a la nostra associació.
LA
JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.