Passa al contingut principal

XX Trobada d'associacions de dones del Montsià


Com ja vos vam informar el passat dia 6 d'octubre va tenir lloc al nostre poble la Trobada anual de les Associacions de Dones dels pobles del Montsia. Aquesta trobada ja fa vint anys que es ve celebrant, cada any es du a terme a un poble diferent i en esta ocasió ens ha tocat organitzar la festa a nosaltres.
Ens han acompanyat en aquest dia la nostra alcaldessa la Sra. Marutxi Ballester, la Sra. Núria Balagué presidenta de l'àrea d'atenció a les persones del Consell Comarcal del Montsià i la Sra. Carmen Valls, coordinadora del Institud Català de les dones de les Terres d'Ebre .
Despres de fer els respectius parlaments, visita el nostre Camp d'Aviació i fer les ofrenes, vam dinar totes juntes al Poliesportiu, per acabar la festa no podia faltar un bon ball fins que ens en van cansar.
Agraïm
al nostre Ajuntament, als srs. de la brigada ia les sòcies que ens van ajudar a muntar la festa. Ta
mbé volem donar les gràcies a totes les sòcies que amb la seva assistència van fer possible aquesta celebració ja que aquest dia era molt especial per a la nostra associació.
LA
JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.