Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies i amigues:
Ja estem a punt d'entrar al segon trimestre i ens arriba força carregat d'actes i activitats. Gracies per la vostra cooperació i assisténcia.
El dia 11 d'Abril a les 3 de la tarda al nostre local l'escriptora Sra. Francesca Aliern, ens farà la presentació del seu darrer llibre. El dia 15 divendres a les 19´30 h. a través de la Sra.Viqui Almuni, farem un altre presentació d'un llibre:" La Cuina del Mercat de Vinaròs", aquesta vegada serà als baixos del telecentre. El dia 2 de Maig les 15 h. al nostre local ens faran una demostració de les bateries de cuina AEMC . Es pot aprofitar per portar alguna peça avariada i fer-la reparar. El dia 7 i 8 del mateix mes ens trobem amb la fira gastronòmica i dins de la qual hi ha "La gran trobada de puntaires" organitzada per la professora de la nostra entitat Maria Vidal, cosa que totes agraïm l'esforç per la feina que comporta. També enguany l'exposició d'activitats es veurà ampliada pels treballs dels nous tallers de restauració i pintura del Moli la Vella, organitzats per la nostra associació. El lloc serà a casa del Sr. Emilio Arasa del carrer Major. El dia 17 de Maig a les 16 h. al nostre local, la Sra. Rosa Maria ens donarà una conferència ben diferent : "Teràpia sobre Constel-lacions Familiars" .No tenim mes informació. Per acabar l trimestre i el curs, farem la típica i tradicional paella de cada any sera el dia 18 de Juny a la pista. Esperem la participació de totes. El preu serà de 5 € com sempre. Esperem que tot sigui del voste agrat.
LA JUNTA Presidenta


Palmira ArtigasComentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.