Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies i amigues:
Ja estem a punt d'entrar al segon trimestre i ens arriba força carregat d'actes i activitats. Gracies per la vostra cooperació i assisténcia.
El dia 11 d'Abril a les 3 de la tarda al nostre local l'escriptora Sra. Francesca Aliern, ens farà la presentació del seu darrer llibre. El dia 15 divendres a les 19´30 h. a través de la Sra.Viqui Almuni, farem un altre presentació d'un llibre:" La Cuina del Mercat de Vinaròs", aquesta vegada serà als baixos del telecentre. El dia 2 de Maig les 15 h. al nostre local ens faran una demostració de les bateries de cuina AEMC . Es pot aprofitar per portar alguna peça avariada i fer-la reparar. El dia 7 i 8 del mateix mes ens trobem amb la fira gastronòmica i dins de la qual hi ha "La gran trobada de puntaires" organitzada per la professora de la nostra entitat Maria Vidal, cosa que totes agraïm l'esforç per la feina que comporta. També enguany l'exposició d'activitats es veurà ampliada pels treballs dels nous tallers de restauració i pintura del Moli la Vella, organitzats per la nostra associació. El lloc serà a casa del Sr. Emilio Arasa del carrer Major. El dia 17 de Maig a les 16 h. al nostre local, la Sra. Rosa Maria ens donarà una conferència ben diferent : "Teràpia sobre Constel-lacions Familiars" .No tenim mes informació. Per acabar l trimestre i el curs, farem la típica i tradicional paella de cada any sera el dia 18 de Juny a la pista. Esperem la participació de totes. El preu serà de 5 € com sempre. Esperem que tot sigui del voste agrat.
LA JUNTA Presidenta


Palmira Artigas



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

PARC DE LA MANJOIA

Com ja és costum a la nostra associació un any més hem col.laborat al parc de la manjoia aquest any s'ha dedicat al reciclatge, per la qual cosa hem ensenyat fer als nens clauers fets amb les càpsules buides de les cafeteres exprés, als nens els ha agradat molt, ja que la veritat és que quedaven molt bonics. Donem les gràcies a totes les sòcies que amb la seva col.laboració han fet possible aquesta activitat. LA JUNTA

Artesanía de la Cera

Aquesta tarda al Nostre local la Sra. Teresa   Pallares  ens ha fet una xerrada sobre . Les abelles que són els  pol·linitzadors  més  importants de les plantes amb    flor,   a més de produir la mel i la cera . Aquesta última té molts usos tradicionals , entre ells l'artesania de la cera , ens ha ensenyat com podíem manipular aquest material i hem pogut fer les clàssiques espelmes fonent la cera verge i altres amb cera freda a més de múltiples figures decoratives . Hem passat una tarda molt entretinguda i   hem après que fer una espelma que no és tan difícil com sembla , esperem poder tornar a comptar amb elles en una altra    ocasió. Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva assistència ja que sense   vosaltres  no seria possible realitzar aquestes xerrades . LA JUNTA