Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies i amigues:
Ja estem a punt d'entrar al segon trimestre i ens arriba força carregat d'actes i activitats. Gracies per la vostra cooperació i assisténcia.
El dia 11 d'Abril a les 3 de la tarda al nostre local l'escriptora Sra. Francesca Aliern, ens farà la presentació del seu darrer llibre. El dia 15 divendres a les 19´30 h. a través de la Sra.Viqui Almuni, farem un altre presentació d'un llibre:" La Cuina del Mercat de Vinaròs", aquesta vegada serà als baixos del telecentre. El dia 2 de Maig les 15 h. al nostre local ens faran una demostració de les bateries de cuina AEMC . Es pot aprofitar per portar alguna peça avariada i fer-la reparar. El dia 7 i 8 del mateix mes ens trobem amb la fira gastronòmica i dins de la qual hi ha "La gran trobada de puntaires" organitzada per la professora de la nostra entitat Maria Vidal, cosa que totes agraïm l'esforç per la feina que comporta. També enguany l'exposició d'activitats es veurà ampliada pels treballs dels nous tallers de restauració i pintura del Moli la Vella, organitzats per la nostra associació. El lloc serà a casa del Sr. Emilio Arasa del carrer Major. El dia 17 de Maig a les 16 h. al nostre local, la Sra. Rosa Maria ens donarà una conferència ben diferent : "Teràpia sobre Constel-lacions Familiars" .No tenim mes informació. Per acabar l trimestre i el curs, farem la típica i tradicional paella de cada any sera el dia 18 de Juny a la pista. Esperem la participació de totes. El preu serà de 5 € com sempre. Esperem que tot sigui del voste agrat.
LA JUNTA Presidenta


Palmira Artigas



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les dones senienques us desitgem unes molt bones festes nadalenques!!

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Curs 2022-2023

FESTA DE SANTA ÀGATA Diumenge 5 de febrer Misa en honor a la Patrona Dinar al restaurant Lo Centro. Cal apuntar-se per al dinar.  Contacte Consultar el menú. TALLER "Dormir bé" 4 dies: 2,9,16 i 23 de febrer 2 torns: a les 10h o a les 19h. Lloc: Espai de Sara Palau Cal apuntar-se per a reservar plaça. Contacte Els diners recaptats dels sortejos es destinaran a la Marató 4º trimestre 2022 ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA Dijous 10 de novembre a les 20,30 Lloc: Local de l'Associació TALLER DE CUINA Dissabte 10 de desembre a les 17 h. al Pavelló Polivalent Taller de cuina nadalenca a carrec de Vanesa Bustos TALLER DE CENTRES DE NADAL Dissabte 17 de desembre a les 16,00 h.  Taller demostració de centres de Nadal a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus) Es sortejaran els centres TALLER DE PINTURA SOBRE ROBA Aquest curs hem incorporat un taller de pintura sobre roba, en principi amb una durada de dos mesos, octubre-novembre. Els dimarts a les 16h. al local de l'Associació. ...