Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies i amigues:
Ja estem a punt d'entrar al segon trimestre i ens arriba força carregat d'actes i activitats. Gracies per la vostra cooperació i assisténcia.
El dia 11 d'Abril a les 3 de la tarda al nostre local l'escriptora Sra. Francesca Aliern, ens farà la presentació del seu darrer llibre. El dia 15 divendres a les 19´30 h. a través de la Sra.Viqui Almuni, farem un altre presentació d'un llibre:" La Cuina del Mercat de Vinaròs", aquesta vegada serà als baixos del telecentre. El dia 2 de Maig les 15 h. al nostre local ens faran una demostració de les bateries de cuina AEMC . Es pot aprofitar per portar alguna peça avariada i fer-la reparar. El dia 7 i 8 del mateix mes ens trobem amb la fira gastronòmica i dins de la qual hi ha "La gran trobada de puntaires" organitzada per la professora de la nostra entitat Maria Vidal, cosa que totes agraïm l'esforç per la feina que comporta. També enguany l'exposició d'activitats es veurà ampliada pels treballs dels nous tallers de restauració i pintura del Moli la Vella, organitzats per la nostra associació. El lloc serà a casa del Sr. Emilio Arasa del carrer Major. El dia 17 de Maig a les 16 h. al nostre local, la Sra. Rosa Maria ens donarà una conferència ben diferent : "Teràpia sobre Constel-lacions Familiars" .No tenim mes informació. Per acabar l trimestre i el curs, farem la típica i tradicional paella de cada any sera el dia 18 de Juny a la pista. Esperem la participació de totes. El preu serà de 5 € com sempre. Esperem que tot sigui del voste agrat.
LA JUNTA Presidenta


Palmira Artigas



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Trobada de puntaires.

Ja tenim aquí el mes de maig i com cada any coincidint amb la festa de Sant Gregori l'ajuntament organitza la fira gastronòmica, en la que el grup de puntaires de la nostra associació participa organitzant la trobada de puntaires. Vam poder Gaudir d'una jornada amb molta germanor entre totes les participants que ens van acompanyar en aquest dia, que van ser molt nombroses. Donem les gràcies a totes elles per desplaçar-se a la nostra localitat i poder fer possible aquesta festa, esperant que l'any entrant ens puguem tornar a reunir. També donem les gràcies al Ajuntament i a totes les entitats que han col·laborat amb nosaltres per poder realitzar aquesta trobada. Moltes gràcies a tots i fins l'any que ve.                                     LA JUNTA

Preparant els Nadals

Un any més els cuiners de l'escola d'hostaleria de Tortosa han protagonitzat el nostre taller. Des d'aqui els felicitem de nou per aquests plats tant fàcils de preparar i al mateix temps tant saborosos que ens han ensenyat. Felicitats!! Estava tot deliciós... L'objectiu d'aquest taller és aprendre noves receptes, tècniques i elaboracions de cuina festiva que ens poden servir d'ajuda a l'organitzar la nostra taula per aquestes festes.  Teniu curiositat del que ens han mostrat aquesta vegada? Dons seguiu llegint... En aquesta ocasió ens han preparat, uns entrants amb un sortit de canapès i una terrina de micuit, com a plat principal; llomillet amb salsa de vi i panses, i de postres; pastís d'ametlla i "yema". A continuació teniu una petita explicació de les receptes, i... com han quedat els plats. Canapès de rocafort i festucs Per fer el paté de rocafort: Formatge de rocafort i mantega (La mateixa quantitat de cada...