Passa al contingut principal

Activitats per al trimestre

Benvolgudes sòcies i amigues:
Ja estem a punt d'entrar al segon trimestre i ens arriba força carregat d'actes i activitats. Gracies per la vostra cooperació i assisténcia.
El dia 11 d'Abril a les 3 de la tarda al nostre local l'escriptora Sra. Francesca Aliern, ens farà la presentació del seu darrer llibre. El dia 15 divendres a les 19´30 h. a través de la Sra.Viqui Almuni, farem un altre presentació d'un llibre:" La Cuina del Mercat de Vinaròs", aquesta vegada serà als baixos del telecentre. El dia 2 de Maig les 15 h. al nostre local ens faran una demostració de les bateries de cuina AEMC . Es pot aprofitar per portar alguna peça avariada i fer-la reparar. El dia 7 i 8 del mateix mes ens trobem amb la fira gastronòmica i dins de la qual hi ha "La gran trobada de puntaires" organitzada per la professora de la nostra entitat Maria Vidal, cosa que totes agraïm l'esforç per la feina que comporta. També enguany l'exposició d'activitats es veurà ampliada pels treballs dels nous tallers de restauració i pintura del Moli la Vella, organitzats per la nostra associació. El lloc serà a casa del Sr. Emilio Arasa del carrer Major. El dia 17 de Maig a les 16 h. al nostre local, la Sra. Rosa Maria ens donarà una conferència ben diferent : "Teràpia sobre Constel-lacions Familiars" .No tenim mes informació. Per acabar l trimestre i el curs, farem la típica i tradicional paella de cada any sera el dia 18 de Juny a la pista. Esperem la participació de totes. El preu serà de 5 € com sempre. Esperem que tot sigui del voste agrat.
LA JUNTA Presidenta


Palmira Artigas



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Santa Àgata 2022

Avui diumenge dia 6 de febrer ens tornem a reunir per a celebrar la festa de Santa Àgata, patrona de les dones. Aquest any ho hem fet amb una Missa en el seu honor, però per la situació que ens trobem s'ha suspés el ja, tradicional dinar que veníem fent totes juntes. Esperem que l'any vinent puguem celebrar-ho sense restriccions i fer la festa més gran.

Curs 2021-2022

Amb l'arribada de l'estiu parem les activitats fins a setembre i octubre. Ho celebrem amb un dinar al parc i un poc de música després, que sempre va bé! Ja portavem dos anys sense poder-ho celebrar i ja en teniem ganes... Ara us esperem també el dia de la Dona a les Festes Majors, ja us anirem informant... T'agradaria millorar la teva escriptura o el teu parlar en català? Apuntat trucant per telèfon 652995158 / 680786183 Aquest curs de català fàcil està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar l'idioma, no importa l'edat ni els coneixements previs que tinguis, ni que siguis catalanoparlant o castellanoparlant, només fa falta ganes d'aprendre. Per apuntar-te trucar per telèfon. Proposta de viatge   Sortida a al matí direcció Barcelona. Arribada i visita amb guia oficial al Barri Gòtic   Dinar en restaurant de Barcelona amb el següent menú : Canelons, Rodó de Llom Ibèric amb guarnició, Crema Catalana, Vi Solera del Penedès i aigua mineral.   ...

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...