Passa al contingut principal

Activitats per Desembre

Els dies passen de pressa i ja falta poc per que arribin les festes tant assenyalades de Nadal i am aixó la preparacio del programa de les coses que fem cada any.

Començarem pel viatge a Barcelona aquest any es realitzarà el dia 19 de Desembre ,visitarem la Sagrada Família. El Temple Expiatori de la Sagrada Família és una església monumental iniciada el 19 de març de 1882 a partir del projecte de l'arquitecte diocesà Francisco de Paula del Villar (1828-1901). A finals de 1883, es va encarregar a Gaudí la continuació de les obres, tasca que no va abandonar fins a la seva mort, el 1926. A partir de llavors, diversos arquitectes han continuat l'obra seguint la idea original de Gaudí.
En l'actualitat i després de la visita del Sant Pare de Roma El te
mple s'ha ascendit a Basilica.

Després de la visita a la Sagrada Família trasllat al maremagnun per a realitzar el dinar a fuffet lliure amb plats freds i calents, quan acabem el dinar passeig pel Maremagnum i trasllat al Teatre Borràs per gaudir de l'obra de teatre "Pel davant i pel darrere ", probablement la millor comèdia del món, amb Pep Blanes, Rosa Gamiz, Carles Martínez, Anna Borrachina, Mónica Pérez, Enric Majó, Miquel Sitjar, Dafnis Baldufa i Saida Lamas.
Finalitzada l'obra, retorn als llocs d'origen, i fi del viatge.
Us podreu apuntar fins el dia 30 de Novembre, com sempre adreçant-se a Mª Carmen Segura (Calafat)


D'altra banda degut al èxit de la demostració del tipic dinar de Nadal de l'any passat, em pensat en repeti-ho amb la mateixa escola d'hostaleria de Tortosa la data será el 18 de Desembre a les 4 de la tarda al nostre local.

Támbe pensem que us agradarà la demostració sobre reciclatge que es farà els dies 17 i 18 de
Gener al nostre local. Ens demostraran que qualsevol cosa per llençar es pot convertir en un altre objecte perfectament ùtil.

Esperem que tot sigui del vostre grat i que comptem amb la vostra assistència en tots les activitats
LA JUNTA - PRESIDENTA
Palmira Artigas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

PARC DE LA MANJOIA

Com ja és costum a la nostra associació un any més hem col.laborat al parc de la manjoia aquest any s'ha dedicat al reciclatge, per la qual cosa hem ensenyat fer als nens clauers fets amb les càpsules buides de les cafeteres exprés, als nens els ha agradat molt, ja que la veritat és que quedaven molt bonics. Donem les gràcies a totes les sòcies que amb la seva col.laboració han fet possible aquesta activitat. LA JUNTA

Artesanía de la Cera

Aquesta tarda al Nostre local la Sra. Teresa   Pallares  ens ha fet una xerrada sobre . Les abelles que són els  pol·linitzadors  més  importants de les plantes amb    flor,   a més de produir la mel i la cera . Aquesta última té molts usos tradicionals , entre ells l'artesania de la cera , ens ha ensenyat com podíem manipular aquest material i hem pogut fer les clàssiques espelmes fonent la cera verge i altres amb cera freda a més de múltiples figures decoratives . Hem passat una tarda molt entretinguda i   hem après que fer una espelma que no és tan difícil com sembla , esperem poder tornar a comptar amb elles en una altra    ocasió. Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva assistència ja que sense   vosaltres  no seria possible realitzar aquestes xerrades . LA JUNTA