Passa al contingut principal

Activitats per Desembre

Els dies passen de pressa i ja falta poc per que arribin les festes tant assenyalades de Nadal i am aixó la preparacio del programa de les coses que fem cada any.

Començarem pel viatge a Barcelona aquest any es realitzarà el dia 19 de Desembre ,visitarem la Sagrada Família. El Temple Expiatori de la Sagrada Família és una església monumental iniciada el 19 de març de 1882 a partir del projecte de l'arquitecte diocesà Francisco de Paula del Villar (1828-1901). A finals de 1883, es va encarregar a Gaudí la continuació de les obres, tasca que no va abandonar fins a la seva mort, el 1926. A partir de llavors, diversos arquitectes han continuat l'obra seguint la idea original de Gaudí.
En l'actualitat i després de la visita del Sant Pare de Roma El te
mple s'ha ascendit a Basilica.

Després de la visita a la Sagrada Família trasllat al maremagnun per a realitzar el dinar a fuffet lliure amb plats freds i calents, quan acabem el dinar passeig pel Maremagnum i trasllat al Teatre Borràs per gaudir de l'obra de teatre "Pel davant i pel darrere ", probablement la millor comèdia del món, amb Pep Blanes, Rosa Gamiz, Carles Martínez, Anna Borrachina, Mónica Pérez, Enric Majó, Miquel Sitjar, Dafnis Baldufa i Saida Lamas.
Finalitzada l'obra, retorn als llocs d'origen, i fi del viatge.
Us podreu apuntar fins el dia 30 de Novembre, com sempre adreçant-se a Mª Carmen Segura (Calafat)


D'altra banda degut al èxit de la demostració del tipic dinar de Nadal de l'any passat, em pensat en repeti-ho amb la mateixa escola d'hostaleria de Tortosa la data será el 18 de Desembre a les 4 de la tarda al nostre local.

Támbe pensem que us agradarà la demostració sobre reciclatge que es farà els dies 17 i 18 de
Gener al nostre local. Ens demostraran que qualsevol cosa per llençar es pot convertir en un altre objecte perfectament ùtil.

Esperem que tot sigui del vostre grat i que comptem amb la vostra assistència en tots les activitats
LA JUNTA - PRESIDENTA
Palmira Artigas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.